Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Receptionen är öppen alla vardagar klockan 8-17. Anmäl dig alltid där när du kommer till oss.

Att tänka på

Vi ber dig undvika att ha parfym och andra starka dofter när du kommer till oss. Detta eftersom många av våra patienter och personal är allergiska.

Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. Du väljer själv om du vill betala kontant eller med betalkort.

Du som ska ta prover

Du som har en remiss är välkommen att lämna prover i vårt laboratorium.

När du kommer till laboratoriet, ta en kölapp och slå dig ned för att vänta på din tur. Kom gärna i god tid, eftersom det kan vara kö.

Bli patient hos oss

Du är välkommen till oss även om du inte är listad här. Vill du lista dig hos oss fyller du i vår listningsblankett. Du har också möjlighet att välja en fast läkarkontakt på vårdcentralen. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Du kan själv skriva ut blanketten och lämna i vår reception eller hämta en blankett hos oss. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. Du kan också lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Parkering

Det finns endast ett fåtal parkeringsplatser invid vårdcentralen. Fler parkeringsmöjligheter finns i anslutning till Sätra torg.